Začátek oddílového roku Traperů

Milý kamarádi a rodiče!

Čas prázdnin se již pomalu ale jistě přehupuje ke svému konci, což pro nás znamená jediné - začátek oddílového roku 2024/25. Pro více informací čtěte níže.

Oddílový rok 2024/25 zahájíme tradičně 2 oddílovými schůzkami a víkendovou zahajovací výpravou. Letos oddílové schůzky proběhnou 12. a 19. září. Sejdeme se v obou případech na klubovně (Pivovarská 9) v 17:00. Plánovaný konec je v 18:30. Na oddílové schůzky si nezapomeňte oddílové triko nebo skautský kroj! Dále samozřejmě také vybavení na schůzku (blok, pisadla, šátek,...).

V termínu od 20.-22. 9. proběhne zmíněná zahajovací výprava. Ohledně ní vydáme více informací v samostatném příspěvku začátkem září. Posléze již budou každý týden jako obvykle družinové schůzky a následně další výpravy. Termíny víkendových výprav v blízké době přidáme do plánu akcí (na jeho aktualizaci upozorní samostatný příspěvek).

Družinové schůzky odstartujeme po dvou oddílových schůzkách a zahajovací výpravě. Tzn., že první družinovky letos proběhnou v týdnu počínajícím pondělím 23. září. Již teď je ale nutné si zvolit den, kdy na schůzky budete chodit. To se dělá pomocí tohoto formuláře. Do formuláře se vyplňují vámi preferované dny, kdy chcete na schůzky chodit. Podle odpovědí vybereme nejideálnější dny v týdny (pondělí - čtvrtek) podle toho, jak to vám/vašim dětem bude vyhovovat. Vyplňte do dotazníku prosím opravdu všechny dny, kdy můžete chodit, ať se nestane, že bude jedna družina přeplněná a druhá poloprázdná. Družinové schůzky se až na naprosté výjimky (státní svátky a prázdniny) budou konat každý týden od 17 - 19 hodin.

Na oddílový rok počítáme se všemi členy Traperů a s devíti nováčky z vlčat. Nováčky mimo domovské středisko nepřijímáme, příp. pouze po osobní domluvě. Pokud z jakéhokoliv důvodu se skautováním u nás končíte, napište nám prosím email - jonas.mahel@seznam.cz. Dotazy ohledně členství směřujte na stejný e-mail. Děkujeme za pochopení.

Telefonicky se v první polovině září obracejte pouze na Kana (zástupce náčelníka), nátělník bude s prodlevami odpovídat jen na maily.

Přejeme vám krásné poslední chvíle prázdnin!

Na všechny se těší,

Vedení Traperů!